Hét adres voor de beste suspension-trainer

Suspension trainers

Bekijk nu

Fitness straps

Fitness straps

Ben je op zoek naar fitness straps? Dan gaan wij je hier wat meer informatie over geven.

Wat zijn fitness straps?

Fitness straps zijn bandjes die er voor zorgen dat je meer grip hebt tijdens het trainen. Je zal moeten wennen aan de fitness straps, maar wanneer je door hebt hoe je ze gemakkelijk en veilig aan en uit kan krijgen wordt het trainen een stuk veiliger. Uiteindelijk zal het zelfs je tweede natuur worden om de fitness straps aan en uit te doen. Het doel van deze fitness straps is om een lifter zich te helpen focussen op alleen de lift in plaats van op de grip. De fitness straps zijn normaal gemaakt van leder, canvas of nylon.

Ons advies voor fitness straps:

  • Voor een beginnende lifter: gebruik de straps in ieder geval de eerste 3 maanden niet omdat je eerst een grip van je jezelf moet ontwikkelen.
  • Voor een gemiddelde lifter: Gebruik de straps in een warm-up sessie en met varierende pulls en deadlifts alleen. Gebruik ze wel alleen van de blokken.
  • Voor een gevorderde lifter: Gebruik de straps niet 1 á 2 weken voor een competitie.

De fitness straps kunnen soms een vals idee geven dat je meer veiligheid hebt, en dan kun je overmoedig worden. Zorg ervoor dat je niet meer lift dan je aankan om blessures te voorkomen.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Ben je enthousiast geworden over fitness straps? Begrijpelijk! Wij zijn namelijk ook enthousiast. Hiermee kan je namelijk veel beter op je workout focussen dan alleen de grip die je moet hebben. Neem gerust een kijkje verder op de website om meer informatie te krijgen over fitness artikelen.

Best verkochte suspension trainers

Suspension Trainers

Suspension Trainer Merken